Baby dör efter läkare gav honom lustgas patroner

En nyfödd dog efter att läkare gav honom lustlustgas, även känd som hilarisk lustgas, istället för syre på sjukhuset.

köp billig lustgas tuber i Stockholm av LustgasAkuten

Bara en timme efter att ha fötts dog lilla John Ghanem på grund av detta misstag, där läkare skulle ha använt fel utrustning när de försökte få barnet att andas.

https://Billigastlustgas.se

Händelsen hände 2016 på Bankstown-Lidcombe Hospital i Sydney. Sonyas läkare, barnets mamma, utsatte henne för en akut kejsarsnitt eftersom hon insåg att barnet hade navelsträngen lindad runt halsen.

https://Billiglustgas.se

Barnet skulle ha varit andfådd när han kom in i världen och det medicinska teamet trodde att de hade gett honom syre. Men när de insåg att barnet inte reagerade på syremasken utförde de återupplivningsmanövrer men ingenting fungerade.

https://lustgastub.se

Den nyfödda motstod inte och bara månader senare insåg man vad som var ursprunget till felet. Utrustningen i fråga hade lustlustgas i stället för syre. Upptäckten gjordes endast när ett liknande fall hände i Indien, påpekar spegeln.

https://lustgasbilligt.se

Sjukhusadministrationen talar om ett” installationsfel ” av utrustning som gick oupptäckt i ett år.

https://lustgasbutiken.se

Sonya och Youssef, barnets föräldrar, säger att de fortfarande lider av förlusten av sin son, och att de till och med går in i sitt rum med hopp om att se honom ligga i sin spjälsäng.

https://lustgasexpressleverans.se

https://lustgasstockholm.se

https://lustgastuber.se

https://lustgaspatroner.nu

https://lustgashemleverans.se