Hur fungerar VPN?

Normalt, all din internettrafik färdas genom olika servrar spridda över hela världen. Denna Internet-trafik kan spioneras på. Hackare och regeringar kan se vilka webbplatser du besöker och vad du gör online.

Ett VPNS skapar ett privat nätverk som fungerar som ett Point to Point-nätverk mellan din dator och din VPN-server.

När du begär en webbplats från din dator med ett VPN krypterar din VPN-klient din begäran och skickar den sedan till VPN-servern.

VPN-servern begär sedan informationen från målwebbplatsen och krypterar den innan den skickas tillbaka till datorn.

Så hittar du den bästa VPN-tjänsten – VPNS.se

Detta gör att du kan hålla din internetuppkoppling säker och borta från nyfikna ögon hackare, din Internetleverantör, och regeringar.
Hur man väljer den bästa VPN-tjänsten?

Det finns gott om VPN-tjänstproviders tillgängliga som du kan använda. Men inte alla av dem erbjuder samma nivå av säkerhet, integritet och enkel användning.

Här är vad du behöver för att leta efter i den bästa VPN-tjänsten:

Användarvänlighet-du behöver lätt att använda Apps för alla dina enheter, så att du snabbt kan ansluta till din VPN, switch-servrar, ändra IP utan några tekniska färdigheter.

Hastighet och bandbredd – VPN-tjänster kan vara långsamma om de inte har tillräckligt med bandbredd för att stödja snabbare anslutningar för alla sina kunder. Du måste välja ett företag som har infrastrukturen för att stödja snabbare anslutningar.

Platser och servrar – fler servrar på flera platser innebär att du kan välja servrar från olika länder med olika IP-adresser. Det kan du också växla från en långsammare server till en snabbare en.

Sekretess och säkerhet – du måste se till att din VPN-tjänstprovider erbjuder det bästa säkerhetslagret för att skydda din integritet. Detta innebär inte att hålla loggar och använda lager av kryptering för alla dataöverföringar.

Med detta sagt, låt oss ta en titt på de bästa VPN-tjänster och hur de stack upp mot varandra.